x تبلیغات
مدیریت فرآیند پارس

حوزه های کلیدی که یک نرم‌افزار BPMS باید پوشش دهد

 

  

 

فرایندهای کسب و کار با تحلیل های دقیق از روش های فعلی کسب و کار بهبود می یابد. لذا لازمست که داده های فرایندهای فعلی جمع شوند تا موفقیت فعلی و آتی تضمین شود. برای تحقق اهداف کوتاه و بلند مدت مهم است که معیارهای منطقی برای ارزیابی و سنجش عملکرد وجود داشته باشد تا با سنجش آنها بتوان قدمی برای بهبود برداشت. داشتن چنین درکی منجر به توسعه کاربردهای  نرم افزار BPMS در سه حوزه عملکردی "جمع آوری داده، تولید گزارش و تحلیل داده" شده است.

همواره مدیریت عملکرد نیاز داده دارد. BPMS ها امکان ذخیره داده را در انبار داده می دهند به گونه ای که بتوان براحتی برای تحلیل و جستجوهای سازمانی در دسترس قرار گیرند.

برای استفاده مفید از داده های جمع آوری شده باید تحلیل انجام شود به همین دلیل BPMS ها باید بتوانند به راحتی و ساده از شاخص ها (KPI) گزارش تهیه کنند تا جهت پیشرفت فرایند را تعیین کنند.

بعد از ارزیابی دقیق فرایند، BPMS ها باید اطلاعاتی را فراهم سازند که صاحبان کسب و کار از آن برای تحریک عملکرد در راستای تحقق اهداف شرکت و پیش بینی آتی عملکرد استفاده کنند. این امر زمان کافی در اختیار مالک کسب و کار قرار می دهد تا استراتژی هایی برای موفقیت به ارمغان آورند

IBPMS یا BPMS هوشمند چیست؟

 

قدرت BPMS سنتی رو به افول است و بتدریج سیستم‌‏های نرم افزار BPMS که قابلیت ارتباط با سیستم‌های هوش تجاری را دارند در حال جایگزینی هستند.. این سیستم‌ها مفهوم BPMS هوشمند (iBPMS) یا Intelligent BPM Systems را به وجود آوردند.

IBPMS مفهوم جدیدی نیست و از زمانیکه سازمان ها از ترکیب BPMSها با سایر ابزارهای هوشمند برای بهبود فرایندهای سازمان استفاده می کردند وجود داشته است.

 

مفهوم IBPMS در سال 2012 توسط گارتنر بعنوان مهم ‌ترین موردی که در نسل آینده‌ BPM سازمانی وجود خواهد داشت، معرفی شد. طبق گفته‌ گارتنر، شرکت ‌ها می کوشند تا سیستم ‌های مدیریت فرایند کسب‌ و کار (BPM) خود را از طریق ادغام سیستم های هوش تجاری (BI) خود بهبود بخشند. بنابراین سیستم‌ های BPM آنها به سیستم‌ های “هوشمند” تبدیل می ‌شود. بدون شک شرکت‌های دارای این سیستم‌های جدید از یک مزیت رقابتی برخوردار خواهند بود.

IBPMS مخفف مدیریت هوشمند فرایند کسب و کار است و یک ابزار قوی برای مدیریت کردن فرایندهای کسب و کار بحساب می آید. با زبان ساده می توان گفت یک iBPMS مجموعه‌ای یکپارچه از فناوری هایی است که علاوه بر داشتن ویژگی های BPMS، امکانات دیگری نظیر مدیریت محتوا، مدیریت تعاملات انسانی، تجزیه‌ و تحلیل، قواعد کسب ‌و کار، پردازش اتصالات و ثبت فعالیت‌ها نیز دارند. iBPMS دارای قابلیت هایی نظیر هوش مصنوعی (AI)، پردازش رویداد، تصمیم گیری در زمانهای واقعی و قابلیت ابری می باشد.

پیاده سازی و ساخت فرآیند در نرم افزار پراسس میکر

 

پیاده سازی و ساخت فرآیند در نرم افزار پراسس میکر

نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) یکی از مهم ترین نرم افزارهای مدیریت فرآیندهای کسب و کار (BPMS) است که طی سال های اخیر در سازمان‌های ایرانی مخاطبان زیادی پیدا کرده است. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این نرم افزار، رایگان بودن و متن باز بودن (Open Source) آن است و به همین دلیل شما نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای بابت خرید لایسنس جهت تعریف فرآیند و کاربر در نرم افزار ندارید و می‌توانید به تعداد نامحدودی کاربر و یا فرآیند ایجاد نمایید.

گروه مدیریت دارای سابقه پیاده سازی بیش از 500 فرآیند در حوزه های مختلفی از جمله بازرگانی، مدیریت اسناد مهندسی، ساختمانی، مدیریت جلسات، تایم شیت و ارزیابی میزان کارکرد پرسنل، کلیشه سازی چاپ و ... تحت نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) است و می‌تواند به شما در پیاده سازی و ساخت فرآیندهای سازمان تحت این نرم افزار کمک کند.

طراحی مدل BPMN فرآیند، طراحی فرم های پویا (Dynaforms)، انواع کدنویسی ها در فرآیند، طراحی دیتابیس در SQL یا MySQL و ذخیره سازی اطلاعات فرم ها و فرآیندها در آن نیز توسط تیم گروه مدیریت فرآیند پارس برای شما انجام خواهد گرفت.

نرم افزار پروسس میکر

 

فارسی سازی نرم افزار پروسس میکر

معتقدیم نرم افزار پروسس میکر برای کسب و کارهای کوچک قابل استفاده است و در عین حال شرکت­ های نرم افزاری زیادی اقدام به فروش نرم افزار پروسس میکر به کسب و کارها و سازمان های ایرانی نموده اند.

 

شرکت ها و کسب کارهای زیادی هم نرم افزار Processmaker را خریداری کرده اند ولی به دلایل مختلف موفق نشده اند فرایندهای خود را در این نرم افزار پیاده سازی و اجرا نمایند یا اینکه اینکار را ناقص انجام داده اند.

 مدیریت فرایند می تواند فرایندهای شما را در نرم افزار پروسس میکر پیاده سازی کند. 

 مدیریت فرایند با در اختیار داشتن یک تیم قوی در زمینه مدلسازی فرایندها با استاندارد BPMN2 در سطح چهارم (فرایندهای قابل پیاده سازی در نرم افزار BPMS) و پیاده سازی فرایندها در نرم افزارهای Processmaker  می تواند در مدلسازی و پیاده سازی فرایندها در کنار شما باشد.

پروسس میکر چیست؟

 

ProcessMaker یک برنامه نرم افزاری که به صورت آنلاین و آفلاین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پروسس میکر با خودکار کردن گردش کار و نحوه گردش اطلاعات بین داده‌ها و سیستم‌ها در سازمان ما بهبود ایجاد می‌کند.

پروسس میکر جزء نرم افزارهایی می‌باشد که یک رابطه دیداری خوب را برای کاربر ایجاد می‌کند.

همچنین جزء نرم افزارهایی می‌باشد که با کشیدن و رها کردن کار را برای  تحلیل‌گران کسب و کار آسان کرده است.

پروسس میکر جزء نرم افزارهای مقرون به صرفه، کاربرد آسان و منبع باز برای استفاده در مدیریت فرایندهای کسب و کار می‌باشد.

 

چرا پروسس میکر

به دلیل توانایی در خودکارسازی فرایندهای کسب و کار.

همچنین به کاربران سازمان از مالی تا فناوری اطلاعات و منابع انسانی این توانایی را می‌دهد
که بدون دانش کد نویسی و یا با داشتن حداقل دانش کد نویسی بتوانند گردش کار خود را طراحی و به اجرا درآورند.

راهنمای گام به گام نحوه بهبود و بهینه سازی فرآیندهای کسب و کار

 

صدها فرآیندی که رگ حیاتی عملیات های تجاری را تشکیل می دهند نیاز به نظارت مستمر دارند، از این طریق آسیب­ پذیرترین فرآیندها را هم می توان از طریق یک سری اقدامات روشمند احیا کرد.

همانطور که کسب و کارها رشد می کنند و تکامل می یابند، فرآیندهای کسب و کار آنها نیز تغییر می کند. بسته به اندازه یک شرکت، ده ها، وشاید صدها، فرآیند تجاری وجود دارد که ذینفعان داخل و خارج سازمان روزانه در آن شرکت می کنند.

لازم به ذکر است که شناخت مدیریت فرایند کسب و کار و چگونگی پیاده سازی BPM و  روند تکاملی دانش BPM و سیر روند پیشرفت آن در بهبود و بهینه سازی فرایند های قدیمی به شما کمک شایانی میکند.

یک فرآیند کسب و کار شامل مجموعه ای از مراحل است که به ترتیب خاصی برای دستیابی به یک نتیجه مطلوب جریان می یابد. هر فرآیند را می توان به فعالیت هایی مانند ورود مشتری جدید، فروش و بازاریابی، درخواست های پشتیبانی مشتری، انجام سفارش، منابع انسانی و حسابداری اختصاص داد.

این فرآیندها به طور مداوم در حال تکامل هستند و بنابراین نیاز به ارزیابی، بهبود و بهینه سازی دائمی دارند. فرآیندهای قدیمی می توانند نارضایتی مشتریان و کارکنان، ناکارآمدی عملیاتی پرهزینه و از دست دادن سهم بازار را ایجاد کنند.

نرم افزار های مدیریت فرایند کسب و کار نرم افزار BPMS نیز امروزه ابزار های قدرتمندی جهت بهینه سازی مداوم فرآیند ها در اختیار سازمان ها قرار میدهند .

پیاده سازی و ساخت فرآیند در نرم افزار پراسس میکر

 

نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) یکی از مهم ترین نرم افزارهای مدیریت فرآیندهای کسب و کار (نرم افزار BPMS) است که طی سال های اخیر در سازمان‌های ایرانی مخاطبان زیادی پیدا کرده است. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این نرم افزار، رایگان بودن و متن باز بودن (Open Source) آن است و به همین دلیل شما نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای بابت خرید لایسنس جهت تعریف فرآیند و کاربر در نرم افزار ندارید و می‌توانید به تعداد نامحدودی کاربر و یا فرآیند ایجاد نمایید.

گروه مدیریت فرآیند پارس دارای سابقه پیاده سازی بیش از 500 فرآیند در حوزه های مختلفی از جمله بازرگانی، مدیریت اسناد مهندسی، ساختمانی، مدیریت جلسات و ... تحت نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) است و می‌تواند به شما در پیاده سازی و ساخت فرآیندهای سازمان تحت این نرم افزار کمک کند.

طراحی مدل BPMN فرآیند، طراحی فرم های پویا (Dynaforms)، انواع کدنویسی ها در فرآیند، طراحی دیتابیس در SQL یا MySQL و ذخیره سازی اطلاعات فرم ها و فرآیندها در آن نیز توسط تیم گروه مدیریت فرآیند پارس برای شما انجام خواهد گرفت.

همچنین گروه مدیریت فرآیند پارس می‌تواند به وسیله ماژول فارسی ساز پراسس میکر، این نرم افزار را برای شما فارسی سازی و شخصی سازی نماید.

بهترین نرم افزار bpms

 

بهترین نرم افزار bpms 
بهترین نرم افزار bpms چیست؟ این نرم افزار یا آن‌طورکه با نام نرم افزار مدیریت فرایند کسب و کار (BPMS) می‌شناسیمش یک ابزار ضروری برای سازمان‌ها و کسب‌وکارهایی است که می‌خواهند فرایندهای خود را خودکار، ساده و بهینه کنند. نرم افزار bpms به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا فرایندهای خود را نقشه‌برداری، مدل‌سازی و مدیریت آن‌ها را به شکلی مکانیزه انجام دهند. همانند نرم افزار ERP نتیجه اولیه و ملموس استفاده از این نرم افزار در سازمان، بالا رفتن کارایی، چابکی و کاهش هزینه‌های عملیاتی و ستادی سازمان است. در این مقاله می‌خواهیم به بررسی چیستی bpms بپردازیم و مزایا و ویژگی‌های آن برای کسب‌‌وکارهای مختلف را بر‌شماریم و در انتها نیز به بررسی چند ارایه دهنده معتبر آن بپردازیم.

 

خرید نرم افزار BPMS

 

ویژگی‌های و مزایای بهترین نرم افزار bpms 
بهترین نرم افزار bpms پلتفرمی ‌است که به کسب و کارها امکان مدل‌سازی، خودکارسازی، نظارت و بهینه‌سازی فرایندهای سازمان را می‌دهد. این نرم افزار چارچوبی را برای مدیریت جریان‌های کاری و گردش‌کاری‌های مختلف واحدهای سازمان به وجود می‌آورد. نرم افزار مدیریت فرایندهای کسب‌وکار کارهای مختلفی از جمله طراحی فرایند، پیاده‌سازی، اجرا و نظارت را فراهم می‌کند. بهترین نرم افزار bpms کسب و کارها را قادر می‌سازد تا عملیات خود را ساده کنند، مدیریت دستی را کاهش دهند و کارایی کلی فرایندهای خود را بهبود بخشند.

 bpms از اجزای متعددی شامل ابزارهای مدل‌سازی فرایند، موتورهای ایجاد و مدیریت گردش کار، ابزارهای تحلیلی و ابزارهای یکپارچه‌سازی تشکیل شده است. ابزار مدل‌سازی فرایند به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تا بازنمایی‌های بصری فرایندهای خود را ایجاد کنند، در حالی که موتور گردش کار، اجرای آن فرایندها را خودکار می‌کند. ابزارهای تجزیه و تحلیل بینش‌هایی را در مورد عملکرد فرایندها ارائه می‌دهند و ابزارهای یکپارچه سازی کسب و کارها را قادر می‌سازند تا فرایندهای خود را با سایر سیستم‌ها و برنامه‌های کاربردی مرتبط کنند.

بهترین نرم افزار BPMS کدام است؟

 

البته توجه نمایید نرم افزار بیزاجی جزء نرم افزارهای BPMS قدرتمند در سطح دنیال به شمار میرود ولی در کشور ما در حال حاضر پشیبانی مناسبی برای این نرم افزار ارائه نمی شود.

 

احتمالاً میدانید که نرم افزار BPMS یا سیستم مدیریت فرایندهای کسب و کار چیست ولی اگر بخواهیم در یک جمله BPMS را تعریف کنیم این عبارت بهترین عبارت است: نرم افزار BPMS، یک زیرساخت نرم افزاری است که از طریق آن میتوان فرایندها را با کمترین کدنویسی مکانیزه کرد. چیزی شبیه یک معجزه

 

ماموریت BPMS (سیستم مدیریت فرایند) حمل داده در یک مسیر مشخص است و این یعنی اتوماسیون فرایندهای سازمانی.

اگر به بازار مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که برخی شرکت ها محصول BPMS را ابزاری جهت تولید برنامه (APPLICATION) های فانتزی مانند سامانه تیکتینگ، سامانه پیشنهادات و انتقادات، سامانه نظرسنجی و سامانه ارتباط با مشتریان معرفی می­کنند.

واقعیت این است که این شرکت ها کارائی این سیستم را درک نکرده اند یا درک کرده اند اما به دلایلی علاقه­ ای به افشای آن ندارند. اما مطمئن باشید ماموریت BPMS تولید برنامه و سامانه و سیستم های فانتزی نیست. بلکه سیستم خرید BPMS (سیستم مدیریت فرایند) در خدمت فرایندهای سازمانی است.

 

همانطورکه می دانید، در BPM معمولاً ۶ مرحله اصلی وجود دارد:

شناسایی فرایندها
کشف فرایندها و مدلسازی وضعیت موجود
تحلیل
بازطراحی
پیاده­ سازی فرایندها
کنترل و پایش

خرید BPMS

 نرم‌افزار BPMS ( خرید BPMS) نرم‌افزار جهانی و قدرتمند پروسس‌میکر (ProcessMaker) است که یکی از بهترین نرم‌افزارهای BPMS متن باز دنیاست که در اختیار عموم قرار گرفته است.

مدیریت فرایند پارس با تکیه بر دانش تیم تولید و توسعه خود، اقدام به گسترش و بومی‌سازی این نرم‌افزار کرده است و در این راستا به جهت استفاده راحت‌تر کاربران، کارتابل گردش کار این نرم‌افزار را بازنویسی کرده و برخی ماژول‌های کاربردی و مهم از جمله تقویم شمسی را در این نرم‌افزار توسعه داده و با یکپارچه سازی آن با کارتابل اتوماسیون اداری  را فراهم کرده تا کاربران در حین کار جهت اداره امور مربوط به مکاتبات و ‌نامه‌نگاری‌های خود بتوانند همزمان فرایندها و روال‌های کاری خود را نیز مدیریت و کنترل نمایند.

صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 صفحه بعد