x تبلیغات
مدیریت فرآیند پارس

نقش‌های کلیدی BPMS در منابع انسانی

ProcessMaker

 

نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) یکی از مهم ترین نرم افزارهای مدیریت فرآیندهای کسب و کار (نرم افزار BPMS) است که طی سال های اخیر در سازمان‌های ایرانی مخاطبان زیادی پیدا کرده است. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این نرم افزار، رایگان بودن و متن باز بودن (Open Source) آن است و به همین دلیل شما نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای بابت خرید لایسنس جهت تعریف فرآیند و کاربر در نرم افزار ندارید و می‌توانید به تعداد نامحدودی کاربر و یا فرآیند ایجاد نمایید. این مزیت که سازمان می تواند با کمترین هزینه یک نرم افزار BPMS را با هر تعداد کاربر و فرآیندی راه اندازی کند، یک مزیت بزرگ برای بسیاری از سازمان ها تلقی می گردد.

فارسی ساز نرم افزار ProcessMaker در واقع یک ماژول نرم افزاری است که برای ترجمه و تغییر زبان و رابط کاربری نرم افزار ProcessMaker به زبان فارسی استفاده می‌شود. با استفاده از این ابزار، کاربران قادر خواهند بود تا به راحتی و بدون نیاز به دانش فنی، رابط کاربری و فرم های نرم افزار را به ساختار و زبان فارسی تغییر دهند. این ابزار شامل فایل ‌های ترجمه و قالب‌ های رابط کاربری است که برای این منظور به صورت تعبیه شده در نرم افزار ProcessMaker وجود دارند.

گروه مدیریت فرآیند پارس با ارایه یک ماژول فارسی ساز نرم افزار پروسس میکر، امکان فارسی سازی و شخصی سازی کلیه فرم ها و منوهای آن را برای سازمان ها فراهم ساخته است. ماژول فارسی ساز مدیریت فرآیند پارس با یک رابط کاربری کاربرپسند به سازمان ها این امکان را می دهد تا از نرم افزار ProcessMaker علاوه بر پیاده سازی فرآیندها، به عنوان کارتابل فرآیندهای کسب و کار خود استفاده کنند.

از دیگر امکانات این فارسی ساز می توان به تقویم شمسی فرم ساز پراسس میکر آن اشاره کرد.

شما می توانید با نصب نرم افزار پروسس میکر و افزودن ماژول فارسی ساز مدیریت فرآیند پارس به آن، یک نرم افزار BPMS بومی شده را با حداقل هزینه و بدون هیچ گونه محدودیت و پرداخت هزینه ای بابت لایسنس تعداد کاربر و تعداد فرآیند، در سازمان راه اندازی کنید.

همچنین گروه مدیریت فرآیند پارس یک پکیج از فرآیندهای آماده رایج نیز تحت نرم افزار پروسس میکر تهیه کرده است که سازمان ها می توانند با خرید و راه اندازی آن پکیج، فرآیندهای رایج خود را بلافاصله در سازمان به اجرا درآورند.

علاوه بر آن، گروه مدیریت فرآیند پارس کلیه خدمات پیاده سازی فرآیندها تحت نرم افزار ProcessMaker را می تواند به شما ارایه دهد.

 

* توجه: ماژول فارسی ساز ورژن 4 پروسس میکر را نیز می توانید در صفحه فارسی ساز ورژن 4 نرم افزار پروسس میکر (ProcessMaker 4) مشاهده کنید.

مزایای معماری سازمانی در سازمان

 

 

اهمیت معماری سازمانی فناوری اطلاعات در سازمان ها عبارت است از:

 

1. هماهنگ سازی استراتژی سازمان بر مبنای IT:

معماری سازمانی فناوری اطلاعات به سازمان کمک می‌کند تا استراتژی‌هایش را با استراتژی های فناوری اطلاعات هماهنگ سازد. این به سازمان این امکان را می‌دهد تا از تکنولوژی های جدید و نوآورانه بهره‌برداری کند و استراتژی های خود را مطابق با فناوری روز جهان به روزرسانی کند.

 

2. بهینه سازی فرآیندهای کسب و کار:

معماری سازمانی فناوری اطلاعات به سازمان کمک می‌کند تا فرآیندهای کسب و کار خود را تحت سیستم های نرم افزاری بهینه سازی کند. با استفاده از این معماری، سازمان می تواند فرآیندهای خود را بهبود داده، هزینه ها را کاهش داده، زمان اجرای فرآیندها را کاهش دهد تا درنهایت کیفیت خدمات افزایش یابد.

 

3. توسعه توانمندی های جدید در سازمان:

معماری سازمانی فناوری اطلاعات به سازمان اجازه می‌دهد تا قابلیت‌های جدیدی را در ساختار خود توسعه دهد. با استفاده از این معماری، سازمان می‌تواند به واسطه بهره برداری از فناوری جدید و نوآورانه، قابلیت‌ها و عملکرد خود را توسعه داده و رقابت‌پذیری خود را افزایش دهد.

 

4. کنترل و مدیریت عملکرد فناوری اطلاعات:

معماری سازمانی فناوری اطلاعات این امکان را به سازمان می‌دهد تا عملکرد حوزه IT خود را کنترل و مدیریت کند. با استفاده از این معماری، سازمان می‌تواند عملکرد سیستم های اطلاعاتی خود را ارزیابی کرده و بهبودهای لازم را اعمال کند.

 

5. ایجاد هماهنگی و اتصال بین اجزای سازمان:

با استفاده از معماری سازمانی فناوری اطلاعات، سازمان می تواند بین اجزای مختلف و واحدهای خود هماهنگی و اتصال ایجاد کند. این به سازمان اجازه می دهد تا اطلاعات را بین اجزا و بخش های 5. مختلف با توجه به رعایت و تنظیم حق دسترسی ها به اشتراک گذاشته و تعاملات و همکاری را بهبود بخشد.

با توجه به نکات گفته شده فوق، معماری سازمانی فناوری اطلاعات می‌تواند از نرم افزار BPMS استفاده کرده تا فرآیندهای کسب و کار را طراحی، مدیریت و بهینه‌سازی کند و به اهداف سازمانی برسد.

 

ساخت تایم شیت میزان کارکرد بر روی پروژه ها، در نرم افزار ProcessMaker

 

بسیاری از سازمان ها به خصوص در شرکت های پروژه محور و حوزه EPC، پرسنل سازمان همه روزه بر روی فعالیت ها و پروژه های مختلفی کار می کنند. در این سازمان ها برای مدیران اهمیت دارد که میزان کارکرد پرسنل خود را در زمان حضور در شرکت و میزان کار بر روی هر پروژه ارزیابی کنند.

فرآیند تایم شیت که در سازمان های مشابه توسط گروه مدیریت فرآیند پارس در این راستا تحت نرم افزار پروسس میکر (ProcessMaker) پیاده سازی شده است، این امکان را فراهم می سازد تا هر یک از پرسنل سازمان در هر روز با ثبت تایم شیت خود، مشخص کند که از چه ساعتی تا چه ساعتی بر روی چه پروژه یا فعالیتی در سازمان کار کرده است. در نهایت مواردی همچون میزان کارکرد کل هر شخص در هر روز، مدت زمان اتلاف وقت و ... توسط نرم افزار به صورت خودکار محاسبه می گردد.

همچنین مدیران در بلند مدت می توانند گزارشات مختلفی از میزان کارکرد مفید هر شخص و یا میزان کل کار سازمان بر روی یک پروژه را از نرم افزار دریافت کنند.

لازم به ذکر است که این فرآیند می تواند با اتصال به نرم افزار حضور و غیاب سازمان، ساعت ورود و خروج هر فرد به سازمان در هر روز را دریافت کرده و در تایم شیت نمایش دهد. بدین ترتیب پرسنل در همان بازه زمانی حضور خود در شرکت کارکرد خود را ثبت می نمایند. همچنین گزینه دورکاری نیز بر روی فرم برای پرسنلی که در شرکت حضور فیزیکی نداردن، میسر می باشد.

جهت مشاهده فرآیند پیاده سازی شده و نحوه عملکرد آن می توانید ویدیوی فرآیند ثبت تایم شیت عملکرد پرسنل در نرم افزار ProcessMaker را از این لینک مشاهده نمایید. همچنین شما می توانید با این محصول در صفحه پکیج تایم شیت پروسس میکر به طور کامل آشنا شوید و آن را خریداری نمایید.

 

گروه مدیریت فرآیند پارس با سابقه پیاده سازی بیش از 500 فرآیند در حوزه های مختلفی از جمله بازرگانی، مدیریت اسناد مهندسی، ساختمانی، مدیریت جلسات و ... تحت نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) است و می‌تواند به شما در پیاده سازی و ساخت فرآیندها در پروسس میکر کمک کند.

همچنین گروه مدیریت فرآیند پارس می‌تواند به وسیله ماژول فارسی ساز پراسس میکر، این نرم افزار را برای شما فارسی سازی و شخصی سازی نماید.

یکپارچه سازی قوانین کسب و کار در ProcessMaker

 

یکپارچه سازی قوانین کسب و کار، اجرای استانداردهای ساده ای است که عملیات یک سازمان را مشخص می کند (یا محدود می کند).بدون قوانین و فرآیندهای تجاری تثبیت شده، یک شرکت اغلب خود را در یک فضای آشفته با نتایج متناقض، شکایات کارمندان و مصرف کنندگان ناراضی می بیند.

با این حال، مقررات در تجارت، محصول انقلاب تکنولوژیک نیست. از سوی دیگر، استانداردهای شرکت از تلاش های مردمی برای ارائه دقیق ترین رویکرد ممکن برای اداره یک کسب و کار سرچشمه می گیرد.

 تا اوایل دهه 1990، قوانین کسب و کار به طور گسترده ای به عنوان یک مفهوم برای سازمان ها پذیرفته نشده بود.امروزه، اکثر شرکت‌ها قوانین تجاری را به عنوان یک نیاز حیاتی برای جریان‌های سیستم یا نمودارهای جریان رویه‌ای می‌بینند که نشان می‌دهد یک شرکت چگونه تجارت خواهد کرد.

خوشبختانه، نرم افزار پروسس میکر به عنوان یک شرکت متمرکز بر مدیریت فرآیندهای کسب و کار، با OpenRules، یک قانون تجارت منبع باز و موتور مدیریت تصمیم، مشارکت نموده است.

مشتریان ممکن است از OpenRules، قوانین تجاری و راه حل های مدیریت تصمیم شرکت برای ساخت، آزمایش و نگهداری خدمات تصمیم گیری عملیاتی در محل یا در فضای ابری استفاده کنند.

ادغام و ایجاد قوانین تجاری با OpenRules و ProcessMaker
OpenRules Decision Manager  می تواند منطق پیچیده کسب و کار را خودکار کند که انتخاب های عملیاتی روزمره را ساده می کند.

بنابراین، کاربران تجاری می توانند به سرعت مدل های تصمیم گیری مبتنی بر قوانین بسازند و آن ها را در محل یا در فضای ابری مستقر کنند. کاربران نهایی نیازی به یادگیری هیچ رابط گرافیکی اختصاصی یا زبان برنامه نویسی ندارند. علاوه بر این، کاربران نهایی می توانند از Microsoft Excel® یا Google Sheets® به عنوان یک مدیر اجرایی باینری استفاده کنند.

کاربردهای BPMS

 

 

اتوماتیک‌سازی فرآیندها: خودکار کردن وظایف تکراری و کاهش نیاز به دخالت انسانی.

افزایش کارایی: بهبود زمان‌بندی و تخصیص منابع بهینه‌تر.

شفافیت بیشتر: ایجاد شفافیت در فرآیندها و شناسایی مشکلات و نقاط ضعف.

بهبود کیفیت: کاهش خطاها و افزایش کیفیت خروجی‌ها.

انطباق با قوانین و مقررات: کمک به سازمان‌ها در تطبیق با قوانین و مقررات مختلف.

https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App

طراحی BPMS فازی چگونه است؟

 

 

آنچه که در طراحی فازی یک فرایند مهم است تبدیل فضای ریاضی و دقیق اطلاعات به داده هایی است که مفاهیم غیرریاضی و زبانی در آن است. به بیان دیگر عملیات نگاشت (Mapping) داده های واقعی بانک اطلاعاتی به مفاهیم زبانی است.

برای درک بهتر این مفهوم مثالی بیان می کنیم، در حوزه منابع انسانی و ارزیابی عملکرد پرسنل داشته باشیم. فرض کنید می خواهیم بر اساس شاخصهایی پرسنل را دسته بندی کنیم. این دسته بندی شامل “پرسنل خیلی خوب” ، “پرسنل معمولی” و “پرسنل ضعیف” هستند. شاخصهای ارزیابی هم هر کدام دارای نمره و البته وزنی متفاوت است. حاصل جمع نمره های ضرب شده در وزن هر شاخص، عدد ارزیابی پرسنل است.حال این عدد را بر اساس عملیات نگاشت (Mapping) دسته بندی می کنیم. به عنوان مثال نمره بین ۸۰ تا ۱۰۰ را برای “پرسنل خیلی خوب” در نظر می گیریم و به همین روال برای سایر دسته بندی ها. تعریف این مفاهیم توسط نفری که مسلط به فرایند منابع انسانی است تعریف می شود و در اختیار کاربرانی که آشنایی با این فرایند ندارند قرار می گیرد تا بتوانند به لحاظ ادراکی منابع انسانی خود را رصد کنند.

 https://parsbpms.com/products/BPMS-ProcessMaker-Mobile-App

قدمهای ساخت BPMS فازی :

  • در یک BPMS نرم افزار فازی در مرحله اول همانند تمام BPMS ها طراحی فرمها و ساخت MIS است. فرمهای ورود اطلاعات همانند یک نرم افزار کاربردی استاندارد ساخته می شود. این فرمها توسط کاربران مختلف پر شده تا اولین بخش از پازل BPMS فازی شکل بگیرد.
  • پس از این مرحله نوبت به آن می رسد که گزارشهای ریاضی بر حسب هر فرایند ساخته شود. خروجی این گزارش از داده هایی است که در مرحله قبلی وارد شدند. با کمی پردازش روی این داده، اطلاعات لازم جهت سیستم نگاشت (Mapping) حاصل می شود.
  • در گام سوم بایستی فرمهایی ساخته شود که عملیات نگاشت از اطلاعات ریاضی یا به مفاهیم زبانی و ادراکی تبدیل کند. ورود اطلاعات توسط خبره هر فرایند صورت می گیرد. در نهایت هم گزارشهای فازی ارتباطی بین فرمهای نگاشت و گزارشهای ساخته شده در فاز دوم را قابل بهره برداری است. با این گزارشهای فازی، کاربران می توانند بدون داشتن آگاهی وضعیت فرایندها را درک کنند.

5 مزیت استفاده نرم افزار پروسس میکر در سازمان

 

افزایش سرعت و بهبود کارآیی

اولین مزیت و تاثیر مثبت استفاده از نرم افزار پروسس میکر و طراحی و خودکارسازی فرایندها به کمک آن، افزایش سرعت فرایندها و کارها و همچنین حذف مراحل اضافه و و بهبود کارایی فرایندها است؛ سازمان‌ها و کسب و کارها به کمک این نرم‌افزار و طراحی و مدل‌سازی فرایندها، می‌توانند مراحل اضافی آن‌ها را شناسایی کرده و حذف نمایند، تا فرایندها به شکل بهینه‌تری در سازمان به گردش در بیایند.

افزایش شفافیت سازمانی

با طراحی گرافیکی و مدلسازی فرایندها در نرم افزار پروسس میکر ProcessMaker، سازمان‌ها و کسب و کارها قادر به نمایش واضح و شفاف فرایندها به اعضای سازمان و ارباب رجوع هستند، که این امر موجب افزایش شفافیت سازمانی و اعتمادسازی می‌گردد؛ شایان ذکر است که نمایش گرافیکی فرایندها، به درک آن‌ها توسط کاربران نیز کمک می‌کند و همکاری و هماهنگی سازمانی را افزایش می‌دهد.

کاهش خطاهای انسانی

با حذف دستی فرایندها و طراحی و مدل‌سازی دقیق آن‌ها، خطاهای انسانی که در طول فرایند رخ می دادند، به حداقل می‌رسند و این امر به نوبه خود موجب افزایش کیفیت و بهره‌وری فرایندها می‌گردد.

افزایش انعطاف پذیری سازمان

به کمک نرم افزار پروسس میکر، سازمان‌ها و کسب و کارها می‌توانند هر زمان که نیاز داشتند، به سرعت فرایندها را متناسب با شرایط و نیازهای جدید اصلاح نمایند و تغییر دهند؛ این امر موجب افزایش انعطاف‌پذیری سازمان‌ها در برابر تغییرات و اصلاحات می‌گردد.

افزایش یکپارچگی نرم افزاری سازمانی

همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم، نرم افزار ProcessMaker قابلیت اتصال به سامانه‌ها و نرم‌افزارهای دیگر را دارد و می‌تواند به کمک این قابلیت، اطلاعات و داده‌های مختلف را هنگام نیاز فراخوانی کند؛ این قابلیت موجب افزایش یکپارچگی نرم افزاری در سازمان می‌گردد.

بومی سازی نرم افزار پراسس میکر

 

نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) یکی از مهم ترین نرم افزارهای مدیریت فرآیندهای کسب و کار (نرم افزار BPMS) است که طی سال های اخیر در سازمان‌های ایرانی مخاطبان زیادی پیدا کرده است. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این نرم افزار، رایگان بودن و متن باز بودن (Open Source) آن است و به همین دلیل شما نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای بابت خرید لایسنس جهت تعریف فرآیند و کاربر در نرم افزار ندارید و می‌توانید به تعداد نامحدودی کاربر و یا فرآیند ایجاد نمایید. این مزیت که سازمان می تواند با کمترین هزینه یک نرم افزار BPMS را با هر تعداد کاربر و فرآیندی راه اندازی کند، یک مزیت بزرگ برای بسیاری از سازمان ها تلقی می گردد.

فارسی سازی و بومی سازی نرم افزار پراسس میکر

فارسی ساز نرم افزار ProcessMaker در واقع یک ماژول نرم افزاری است که برای ترجمه و تغییر زبان و رابط کاربری نرم افزار ProcessMaker به زبان فارسی استفاده می‌شود. با استفاده از این ابزار، کاربران قادر خواهند بود تا به راحتی و بدون نیاز به دانش فنی، رابط کاربری و فرم های نرم افزار را به ساختار و زبان فارسی تغییر دهند. این ابزار شامل فایل ‌های ترجمه و قالب‌ های رابط کاربری است که برای این منظور به صورت تعبیه شده در نرم افزار ProcessMaker وجود دارند.

گروه مدیریت فرآیند پارس با ارایه یک ماژول فارسی ساز نرم افزار پروسس میکر، امکان فارسی سازی و شخصی سازی کلیه فرم ها و منوهای آن را برای سازمان ها فراهم ساخته است. ماژول فارسی ساز مدیریت فرآیند پارس با یک رابط کاربری کاربرپسند به سازمان ها این امکان را می دهد تا از نرم افزار ProcessMaker علاوه بر پیاده سازی فرآیندها، به عنوان کارتابل فرآیندهای کسب و کار خود استفاده کنند.

مراحل یکپارچه‌سازی با ProcessMaker

 

نرم افزار پراسس میکر (ProcessMaker) یکی از مهم ترین نرم افزارهای مدیریت فرآیندهای کسب و کار (نرم افزار BPMS) است که طی سال های اخیر در سازمان‌های ایرانی مخاطبان زیادی پیدا کرده است. یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این نرم افزار، رایگان بودن و متن باز بودن (Open Source) آن است و به همین دلیل شما نیاز به پرداخت هیچ هزینه ای بابت خرید لایسنس جهت تعریف فرآیند و کاربر در نرم افزار ندارید و می‌توانید به تعداد نامحدودی کاربر و یا فرآیند ایجاد نمایید. این مزیت که سازمان می تواند با کمترین هزینه یک نرم افزار BPMS را با هر تعداد کاربر و فرآیندی راه اندازی کند، یک مزیت بزرگ برای بسیاری از سازمان ها تلقی می گردد.

یکپارچه‌سازی و گزارش‌گیری با ProcessMaker می‌تواند به شما کمک کند تا فرآیندهای کسب و کار خود را خودکار و کارآمد کنید. ProcessMaker یک پلتفرم مدیریت فرآیندهای کسب و کار (BPM) است که به شما اجازه می‌دهد فرآیندهای پیچیده را به صورت بصری طراحی، اجرا و نظارت کنید. برای یکپارچه‌سازی و گزارش‌گیری با استفاده از ProcessMaker، می‌توانید از مراحل زیر استفاده کنید:

طراحی فرآیندها: با استفاده از ابزارهای گرافیکی ProcessMaker، فرآیندهای کسب و کار خود را طراحی کنید. این فرآیندها می‌توانند شامل وظایف، فرم‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و تعاملات مختلف باشند.

اتصال به منابع داده: برای یکپارچه‌سازی، می‌توانید ProcessMaker را به سیستم‌ها و منابع داده‌های مختلف متصل کنید. این اتصالات می‌توانند شامل پایگاه‌های داده، وب‌سرویس‌ها و سیستم‌های ERP باشند.

تعریف APIها: برای ارتباط با سیستم‌های خارجی، می‌توانید از APIهای ProcessMaker استفاده کنید. این APIها به شما امکان می‌دهند تا داده‌ها را از سیستم‌های مختلف بازیابی یا به آنها ارسال کنید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعد